به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویشامیری ظهر پنجشنبه در سومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان، افزود: از زمانی که به استان زنجان آمدهام بارها خواسته شده که مدیران استانی برای تکمیل پروژهها و طرحهای دستگاه خود با مطالعه قانون بودجه و برنامه ششم توسعه بتوانند از اعتبارات ملی استفاده کرده و تامین اعتبار را از این بخش داشته باشند و انتظار میرود که مدیران در راستای تحقق این امر تلاش بیشتری بکنند.
وی اظهار کرد: بودجه عمرانی استان زنجان ۳۶۷ میلیارد تومان است و نیز در استان ۵۰۰ پروژه تعریف شده و ۱۲۳ پروژه نیمهتمام وجود دارد که این پروژههای نیمهتمام ۶۰۰ میلیارد تومان پول برای تکمیل نیاز دارد و این پروژهها جدا از طرحهای ملی هستند.
استاندار زنجان با بیان اینکه انتظار میرود که مدیران استانی بتوانند از ظرفیت اعتبارات ملی استفاده کنند، گفت: برای پروژههای مستمر که ماهیت عمرانی دارند ولی از هزینههای جاری تامین اعتبار میشوندوسهم استان از درآمد نفت برای اعتبارات عمرانی سه برابر شده است.
درویش امیری تاکید کرد: درآمد استان زنجان نسبت به سال قبل ۹.۳ درصد افزایش یافته که میزان رشد در سالجاری نسبت به سال قبل که ۱۷ درصد بود، کاهش داشته است.
وی گفت: درآمد استان زنجان در سال گذشته ۶۶۸ میلیارد تومان بود که برای سالجاری ۷۳۱ میلیارد تومان پیشبینی شده و در ماههای گذشته سخنان و سیاهنماییهایی در رابطه با درآمد استان گفته شد و مالیات به عنوان تنها راه درآمد استان عنوان شد که جامعه را نگران کرد و این در حالی است که ۵۷ درصد سهم کل درآمد مشمول مالیات است که فقط ۲.۲ درصد آن شامل مالیات بر مشاغل، ۱۵ درصد مشمول مالیات بر شرکتهای خصوصی و دولتی و ۶.۲ درصد سهم کارکنان دولت است.
درویش امیری افزود: مدیران برای تامین اعتباری پروژههای خود میتوانند ارتباط قویتری را با وزارتخانه متبوع داشته باشند و نیز دستگاهها گزارشی را از عملکرد خود در رابطه با میزان توفیق آنها در اخذ اعتبارات ملی ارائه کنند، مانند کاری که در بخش علومپزشکی انجام شد و بر اساس توافقی که در شهریورماه پارسال با وزیر بهداشت به انجام رسید، برای اجرای پروژههای بهداشت و درمان روستایی ۲۵ درصد هزینهها از محل بودجه استانی و ۷۵ درصد آن از محل اعتبارات ملی تامین میشود.
استاندار زنجان تصریح کرد: در حال حاضر از ۲۲۶ مرکز سلامت و خانه بهداشت تصویب شده ۲۸ پروژه افتتاح، ۱۰۰ پروژه تا نیمه تیرماه امسال تکمیل و افتتاح و باقی پروژهها نیز تا پایان شهریورماه امسال به اتمام خواهد رسید.
امیری گفت: استان زنجان استانی معدنی است ومطالعه و اکتشاف سه پهنه معدنی در استان زنجان جزو مصوبات سفر رئیسجمهور در سال ۹۳ است و وقتی بیش از سه دهه است که از معادن سرب و روی و انگوران استان زنجان استفاده میشود و درآمد حاصل از آن به خزانه واریز میشود و باید برای هزینهکردها نیز در حوزه معدن از تامین اعتبارات ملی استفاده کرد.ا
نظر شما